oferta servicii

Activitatea avocatului Dumitru Mihu din Bucuresti se bazeaza in principal pe consultanta juridica, asistenta si reprezentare in fata Instantei sau a oricaror organe de jurisdictie.
In cadrul ofertei de servicii pe care birou avocat Mihu Dumitru le presteaza veti gasi activitati specifice persoanelor juridice cat si persoanelor fizice.
Pentru persoanele juridice oferim toata gama de servicii de la infiintare firma pana la obtinerea de avize si autorizatii pentru functionarea in conditiile legii , modificari sau/si completari in Registrul comertului. Acordam asistenta pentru intocmirea si analiza contractelor comerciale, recuperam debite de la restantieri si solutionam conflicte prin mediere sau pe cale judecatoreasca.
Acordam consultanta si reprezentare in ceea ce priveste relatia angajat–angajator in conformitate cu prevederile Codului Muncii.
Contracaram abuzurile si excesele de putere savarsite de catre Autoritatile Publice asupra firmelor si persoanelor fizice.
Acordam asistenta si reprezentare catre Asociatiile de Proprietari si locatari in vederea recuperarii la cele mai mici costuri a sumelor restante , infiintam asociatii de proprietari si oferim consultanta in activitatea curenta.
Pentru persoanele fizice acordam asistenta juridica si reprezentare in instanta sau pe cale amiabila , prin mediere in ceea ce priveste divortul, partajarea bunurilor, pensie de intretinere, program de vizitare minor, custodie minor.
Reprezentam persoanele fizice la orice institutie sau instanta in cauzele civile legate de evacuare, contestatie la executare, uzucapiune, accesiune, iesire din indiviziune, granituire sau conflicte de munca.

Oferta este structurata intr-un mod care sa fie accesibila pentru toate categoriile de firme  si persoanelor aflate in cautarea serviciilor juridice la standarde inalte.

Asadar prin calitatea serviciilor oferite, ne propunem sa avem o colaborare pe termen lung in conditii de discretie, punctualitate, confidentialitate si prietenie.

Oferte accesibile pentru IMM-uri ti Asociatii de proprietari sau locatari.

Dorim sa va asiguram ca odata ce veti accesa unul dintre pachetele noastre de servicii veti gasi sprijinul nostru neconditionat.
Va asteptam la o intalnire in care sa aflam nevoile firmei sau familie dumneavoastra si o sa va propunem cel mai avantajos pachet de servicii .

1 Comentarii
  • Posted by iuliadt 1 noiembrie 2015 at 22:25

    Domnul avocat Dumitru Mihu se diferentiaza prin promptitudine, disponibilitate si atitudine pro-activa fata de client, cat si prin abordarea orientata catre business si solutionare eficienta, rapida, a spetelor. In calitate de consultant pe probleme juridice pentru firma pe care o administrez, dl. avocat propune, de fiecare data, solutii optime pe fond juridic si foarte adaptate, pe forma, specificului domeniilor noastre de activitate si relatiilor de afaceri cu partenerii nostri.

    Reply

Comenteaza